Hirdetés

Előzetes - Fábián Janka: A német lány

|

Bátran kijelenthetjük, hogy Fábián Janka az egyik legtermékenyebb kortárs szerző: legújabb regényével július közepén jelentkezik.

Hirdetés

 

Rose-t, a félárva német kislányt örökbe fogadja Borpataky Jóska. A férfi részt vett Franciaország megszállásában és Sztálingrád ostromában - a kislányról pedig azért akar gondoskodni, hogy enyhítse háborús tettei okozta bűntudatát. Mikor tizennyolc éves lesz, Rose-t Párizsba küldi tanulni, a lányt pedig az idegen környezet és az iskola mellett saját sorsának kuszasága is nyomasztja. A regényben Rose életének fordulópontjait követhetjük nyomon, melyek családi és szerelmi gondok bonyolult történetét mutatja be az olvasónak.

 

Fábián Janka romantikus családregényei egytől egyik sikerlistásak, gondoljunk csak az Emma trilógiára, Lotti örökségére vagy Az angyalos házra. Legújabb könyvében ismét a múltba kalauzol el minket a tőle megszokott hitelességgel.

 

Várható megjelenés: 2012. július 16.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.