Hirdetés

Előzetes – Gail Carriger: Lélektelen

|

Történet egy lélek nélküli vámpírgyilkosról és a cukorszörptortától…

Hirdetés

Igen, jól olvastátok: cukorszörptorta. Ne kérdezzétek, hogy eszik-e vagy isszák, fogalmam sincs – bár lehet, hogy ez csak a cukrászszakmában való járatlanságomnak ékes bizonyítéka. Mindenesetre Alexia Tarabotti igen fontosnak tartja, hogy a valódi kilétét igen ügyesen titkoló, halálos ellensége hord-e magánál cukorszörptortát – legalábbis a kiadói ismertető szerint.

Alexia helyében mondjuk én nem a cukorszörptortán aggódnék, ha nem lenne lelkem, vénkisasszony lennék, véletlenül megöltem volna egy vámpírt és egy vérfarkas detektív nyomozna utánam. Alexia is ki szeretne deríteni egy-két dolgot, például hogy miféle furcsaságok történnek a londoni felső tízezer köreiben, valamint miért tünedeznek el illetve fel különböző vámpírok. Ja, és nehogy megfeledkezzünk közben a cukorszörptortáról…

A kiadó 16 éves kortól ajánlja.

Várható megjelenés: 2010 novembere

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.