Hirdetés

Előzetes – Georges Simenon: Az özvegy

|

Augusztusban érkezik hazánkba a neves író pszichodrámája, amiből még 1971-ben film is készült.

Hirdetés

1934-et írunk. A középkorú özvegy Coudercné félig süket apósával él a tanyáján, amelyre tizennégy évesen még szolgálólányként került, majd hozzáment a gazda fiához. Elhunyt férje nővérei folyamatosan próbálják tőle visszakaparintani a birtokot, ám az özvegy erejét nem kímélve tartja magát. Egy nap felbukkan a tanyán egy jóképű idegen, akiről kiderül, hogy korábban gyilkosságért börtönben ült öt évet. Coudercné kisegítőként alkalmazza a férfit, s később különleges kapcsolat alakul ki köztük. Jean, az egykori rab kezd megnyugvásra lelni a természetes környezetben, de egy váratlan esemény hatására feltörnek benne hányattatott gyermekkorának, letartóztatásának emlékei, ami drámai következményekkel jár…

 

Várható megjelenés: 2012. augusztus 23.

 

Forrás: agaveblog.hu

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.