Hirdetés

Előzetes - Gregory David Roberts: Sántárám II.

|

Gregory David Roberts önéletrajzi ihletésű kötetének második részében a főhőst, Lint újabb sorsfordító pillanatok várják…

Hirdetés

 

A börtön és világjáró Gregory David Roberts élettapasztalatait a kétkötetes Sánátárámban meséli el egy Lin nevű fiatalember sorsán keresztül. Az első részben megismerhettük az ausztrál író második hazáját, a varázslatos Indiát – ahová Lin a börtönbüntetés elől menekült, és ahol bejárja a meseszerű keleti világ társadalmának minden kasztját. A bohém művészvilágtól a maffia mocskos üzletein át a nyomortelepekig mindent megismer.

A Sánátárám folytatásában Lin története ott folytatódik, ahol az előző kötetben abbamaradt. Az indiai álmok és rémálmok után a férfi Pakisztán és Afganisztán háborús övezetébe is ellátogat. Lin továbbra is kapcsolatban marad az alvilággal, de súlyos árat kell fizetnie a kegyetlen maffiaharcokban való részvételért: elveszíti legjobb barátját. A könyv során tanúi lehetünk Lin jelleme formálódásának, csiszolódásának – miközben a legfájóbb veszteségek elszenvedése során tanulja meg a számára fontos dolgok értékét.

 

Várható megjelenés: 2011.január 13.

Az első részről írt előzetest itt olvashatjátok.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.