Hirdetés

Előzetes - Győri Szabó Róbert: A magyar külpolitika története 1848-tól napjainkig

|

Főként egyetemistáknak és főiskolásoknak ajánlott Győri Szabó Róbert hamarosan megjelenő kötete, de az is szívesen forgatja majd, akit egyszerűen csak érdekel a téma.

Hirdetés

Győri Szabó Róbert könyve 408 oldalon keresztül meséli el Magyarország külpolitikájának több mint 160 évét. A kötet azzal a céllal íródott, hogy közérthető módon nyújtson ismereteket 1848-tól a magyar külpolitika történetéről, az orientációs lehetőségekről, dilemmákról, döntésekről, mozgástérről. A könyv szerkezetét és terjedelmét tekintve is jól használható a felsőoktatásban, de olyanok figyelbébe is ajánlják, akik csak úgy, saját időtöltésként szeretnének többet megtudni a témáról.

Várható megjelenés: 2012. május 18.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.