Hirdetés

Előzetes - Havas Henrik: Könyörtelenek

|

Havas Henrik legújabb könyvében a szegedi Csillagbörtön legkegyetlenebb rabjainak vallomásait olvashatjuk.

Hirdetés

 

A hamarosan megjelenő Könyörtelenek - Életre ítélt gyilkosok című könyvében Havas Hernrik hat ténylegesen életfogytiglanra ítélt gyilkos történetét tárja az olvasók elé. A megszólaltatott rabok a szegedi Csillagbörtön foglyai, akik brutális tetteik miatt soha többé nem szabadulhatnak. A könyv betekintést enged a könyörtelen gyilkosok mindennapjaiba, akik állítják: a szigorú börtönéletnél még a halálbüntetés is jobb lenne.

A "lassú halálra" ítélt gyilkosok elkülönítve élnek a többi rabtól, napirendjüket szigorú szabályok határozzák meg. Ezeknek az embereknek már nincs vesztenivalójuk. Havas Henrik könyvében nemcsak a rabokak szólaltatja meg, hanem jogászok, szociológusok és pszichológusok is nyilatkoznak a Csillagbörtönről.

 

Várható megjelenés: 2012. április 2.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.