Hirdetés

Előzetes - Higasino Keigo: X

|

A japán Stieg Larsson-nak is nevezett Higasino Keigo sikerkönyve, az X hamarosan magyar nyelven is megjelenik.

Hirdetés

 

Az X című regény középpontjában két lángelme harca áll: egy különc matematikus és egy mindenre elszánt ember harcol egymással egy brutális gyilkosság ügyében.

A matematikus évek óta szerelmes Jaszukóba, aki egyesül neveli lányát. Egy nap betoppan hozzá exférje, akivel dulakodni kezdenek, a vita pedig a férfi halálával végződik. A hősszerelmes úgy gondolja, itt a nagy lehetőség, hogy megszerezze álmai nőjét: feljánlja Jaszukónak, hogy alibit biztosít neki, csak kövesse pontosan az utasításait.

A nyomozás megkezdődik, és az üggyel megbízott nyomozónak igencsak meggyűlik a baja a furcsa és össze nem illő bizonyítékokkal. A rendőr egy régi barátját, a zseniális fizikust kéri meg, hogy segítsen neki felgögyölíteni az ügyet - a harc pedig elkeződődik a két zseni között : egyikük felderítni, másikuk pedig elkendőzni igyekszik az igazságot.

Higasino Keigo, a japán író X című regénye 2 millió példányban kelt elvilágszerte. A Time Magazin a japán Stieg Larsson-nak nevezte Higasino-t, így a műfaj kedvelői bizakodva várják az X megjelenését hazánkban is.

Várható megjelenés: 2012. 10. 30.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.