Hirdetés

Előzetes – James Grippando: Utolsó kör

|

Theo és Jack – a kocsmáros és az ügyvéd – hosszú ideje legjobb barátok. Életük viszonylagos nyugalma azonban egy csapásra vesz riasztó fordulatot, mikor a múlt sötét árnyai újra felszínre kerülnek.

Hirdetés

Theo Knight nem a napfényes oldaláról ismeri Miami-t. Gyilkosságok, drog, sötét üzletek, bandaháborúk – ez Theo világa. A fiatal fekete srác mindenáron be akar jutni a város egyik legerősebb bandájába. A gengsztervilágba való bekerülésre tett próbálkozásai azonban egy csapásra másodrangúvá válnak, mikor Theo édesanyja brutális gyilkosság áldozatává válik. Theo-t megrendíti anyja váratlan és erőszakos halála, de a rendőrség hiába keresi a tettest.

Húsz évvel később Theo tisztes kocsmatulajdonosként éli életét. Legjobb barátja az ügyvéd Jack Swyteck, aki kihozta őt a börtönből, mikor ártatlanul halálra ítélték gyilkosság vádjával. Theo és Jack barátsága rengeteg próbát kiállt, de hamarosan olyan fordulatokhoz érkeznek, amelyekre egyikük sem számított. A hirtelen megjelenik egy szökevény bandavezér, aki állítólag ismeri Theo anyjának gyilkosát – a férfit azonban nem sokkal felbukkanása után megölik. Theo és Jack elkezdik kibogozni a szálakat, a nyomozás közben pedig sosem látott veszélyekkel kell szembe nézniük.

James Grippando tizenkét évig dolgozott ügyvédként, miután főállású író lett. Saját bevallása szerint szerettei eszerint osztották az életét két periódusra - az ügyvéd korszakot úgy emlegetik, hogy „amikor még Jimmy-nek volt munkája”. Grippando helyesli ezt a hozzáállást, de csak azért, mert túlságosan szeret írni ahhoz, hogy munkaként tekintsen rá. James Grippando-nak eddig tizennyolc könyve lett bestseller.

 Várható megjelenés: 2011.07.28.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.