Hirdetés

Előzetes – Jean M. Auel: A Lovak Völgye

|

Ayla, a szőke és kékszemű ősember-lány elindul, hogy megkeresse azt a törzset, ahonnan származhat – az utazás pedig fizikai és lelki erejét is próbára teszi.

Hirdetés


A Barlangi Medve népében az elárvult Ayla-t befogadta egy másik törzs a jégkorszak idején. A szőke, kék szemű kislányra furcsán nézett a többi ősember, akikre egyáltalán nem hasonlított, de sikerült kivívnia a helyét a törzsben. A Lovak Völgyében Ayla életének újabb fejezete tárul elénk. Ayla felnőttként mindent hátrahagy – az egész törzset és kisfiát is beleértve – hogy megkeresse azt a helyet, ahonnan származhat. Barangolása során olyan ősemberekkel találkozik, akik maguk is szőkék, kék szeműek. Kisgyermekkori emlékek törnek a felszínre, Ayla pedig újra megtanulja szabadjára engedni érzelmeit.

A Lovak Völgye a második része Jean M. Auel A Föld gyermekei című regényciklusának. A sorozat világszerte 45 millió példányban talált gazdára.

 

Várható megjelenés: 2012

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.