Hirdetés

Előzetes – Jeff Lindsay: Dupla Dexter

|

A méltán népszerű Dexter-sorozat hamarosan újabb résszel jelentkezik hazánkban.

Hirdetés

Dexter Morgan egy nem hétköznapi sorozatgyilkos. Míg nappal vérfoltokat elemez a Miaimi Rendőrkapitányság megbízásából, addig éjszakai a hobbijának él: élvezettel vadászik a legelvetemültebb gyilkosokra. Ezért is érinti rosszul a felfedezés, miszerint valaki nyomoz után, megfigyeli és utánozza a módszereit. Sürgősen tennie kell valamit, mielőtt ő maga is veszélybe kerül, s természetesen ismeri a módszereket arra, hogy a számára legélvezetesebb módon intézze el titokzatos „hasonmás” ügyét.

A sorozat első öt sikerlistás kötetéhez hasonlóan a Dulpa Dexter sem szűkölködik morbid humorban, izgalomban és feszültségben, ami minden olvasónak óriási élményt és szórakozást ígér.

 

Várható megjelenés: 2012. szeptember 13.

 

Forrás: agaveblog.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.