Hirdetés

Előzetes – John Hart: Elveszett remény

|

Ritka a felhőtlen testvérkapcsolat – sokan kívánják azt, hogy bárcsak eltüntethetnék az idegesítő kisöcsit, vagy a hisztis nővért. Johnny Merrimon azonban tudja, hogy az egyik legszörnyűbb veszteség egy testvér eltűnése…

Hirdetés

A tizenhárom éves Johnny Merrimon-nak tökéletes élete volt: meleg otthon, szerető szülők, valamint egy ikertestvér, Alyssa, akihez pótolhatatlan kötelék fűzte. Nem ismerte a veszteség érzését mindaddig a napig, amíg Alyssa eltűnt egy kihalt utcáról. Egy évvel az eltűnés után Johnny még mindig elveszettnek és kirekesztettnek érzi magát. Már senki nem reménykedik abban, hogy Alyssa még életben lehet – de Johnny egy számára is megmagyarázhatatlan okból még mindig hisz abban, hogy élve visszakaphatja testvérét.

Johnny nyomozni kezd, kutatásaiban pedig nem számíthat segítségre az idegileg és lelkileg kimerült szüleitől. Tapasztalt rendőröket megszégyenítő bátorsággal kutatja fel a város leghírhedtebb negyedét, hogy információkat próbáljon szerezni. Nyomozása egyik hullától a másikig vezeti… A hivatalos szervek képviseletében Hunt nyomozót bízták meg Alyssa ügyével, de a rendőr is csak egyre zavarosabbnak látja az ügyet – miközben saját feletteseibe vetett bizalma egyre alaptalanabbnak bizonyul.

A negyvenhat éves John Hart francia irodalomból, könyvelésből és jogból szerzett diplomát. Bankárként, brókerként, ügyvédként, valamint Alaszkában helikoptereken is dolgozott. Az írást tartja az „egyetlen igazi álmának” – több sikertelen próbálkozás után jelent meg A hazugságok királya című, első sikerkönyve. Az Elveszett remények a harmadik regénye.

Várható megjelenés: 2011. január 27.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.