Hirdetés

Előzetes - John Sclazi: Az utolsó gyarmat

|

A nagy sikerű Vének háborúja és a Szellemhadtest után Scalzi sorozatának harmadik része is megérkezik hazánkba, s az első kötetből ismerős szereplők is visszatérnek.

Hirdetés

Miután katonai szolgálata véget ért John Perry leszerelt, s nyugodt veteránéveit Huckleberry távoli bolygóján tölti, ahol a Gyarmati Véderő falusi békebírójaként a telepesek tyúk- és kecskepereiben szolgáltat igazságot. Feleségével, a korábban a különleges Erőknél szolgáló Jane Sagan-nal él együtt, több hektáros tanyájukon földet művelnek, s büszkén figyelik, hogyan cseperedik fel fogadott lányok, Zoë.

A nyolc éves falusi idillt azonban felborítja, amikor a Gyarmati Szövetség fejese kopogtat az ajtajukon. Az emberek gyarmatbirodalma ugyanis politikai válság szélére sodródott: a maroknyi telepes segítségével létrehozott kolóniák az évek során annyira megerősödtek, hogy saját maguknak is gyarmatosítási jogot követelnek. Ki más lehetne hát rátermettebb kormányzója a baljós nevű Roanoke-ra készülő, tíz külön világról érkezett, önfejű telepesnek, mint Perry, a békebíró és az ellentmondást nem tűrő Sagan? Az új kolóniához a Gyarmati Szövetség nagy reményeket fűz, nem csupán az elégetlen gyarmatok rendszabályozása miatt, hanem egy magasztosabb cél érdekében is. John és Jane a galaktikus politika, ármány és cselszövés legmélyebb vizei felé sodródik, a fejük felett lebegő háború árnyáról már nem is beszélve.

 

Várható megjelenés: 2013. július 18.

 

Forrás: Agave Könyvek

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.