Hirdetés

Előzetes - Jon Courtenay Grimwood: Pusztító angyal

|

A Fejvadász-trilógia első részében az 1400-es évek Velencéjébe kalauzol el minket Jon Courtenay Grimwood – a mesebeli város történelmi szépségen kívül azonban a természetfelettivel is megismerkedhetünk a regényben.

Hirdetés

1402-t írunk, mikor Velencében a hatalom Duke Marco kezében van – legalábbis elméletben. Marco ugyanis egy nagy mamlasz, helyette pedig nagynénje és nagybátyja mozgatja a szálakat a város életében. A hatalmi játszmák közepette Marco fiatal unokatestvére a család kápolnájában imádkozik azért, hogy megszabaduljon egy kényszerházasság gyötrelmeitől. Áhítatos magánya azonban a legnagyobb balszerencsének bizonyul, ami érhette: kalózok rontanak rá és rabolják el, hogy ezzel elindíthassanak egy háborút.

Eközben Atilo, Duke Marco fő bérgyilkosa éppen egyik megbízatását teljesíti. Dolga végeztével meglepődve veszi észre, hogy áldozatainak véréből egy angyalarcú fiú iszik. A fiú természetfeletti sebességgel, jóllakottan old kereket a helyszínről. A megbabonázott Atilo azonnal tudja, hogy el kell kapnia a fiút – de esze ágában sincs megölni őt, sőt: a leendő tanítványt látja benne.

A máltai születésű, angol Jon Courtnay Grimwood munkáit már lefordították francia, német, spanyol, lengyel, cseh, japán, török, orosz, dám, finn, és most magyar nyelvre is. A Pusztító angyal Grimwood Fejvadász-trilógiájának első része.

 

Várható megjelenés: 2011.09.26.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.