Hirdetés

Előzetes – Karin Alvtegen: A kitaszított

|

Karin Alvtegen, a svéd krimiszerző új regényében egy sorozatgyilkos rejtélye vár megoldásra, akinek bűneivel egy ártatlan csavargólányt gyanúsítanak.

Hirdetés

 

Sybilla még fiatalon került elmegyógyintézetbe – attól zavarodott meg, hogy szülei eltiltották szerelmétől. Tizenöt évig élt kórházi kezelés alatt, de egy nap megszökött, és innentől csavargóként élt. Hogy valamiképpen eltartsa magát, az elesett hölgyet eljátszva idegen férfiakat vett rá, hogy hívják meg enni és fizessenek neki egy-egy éjszakát szállodai szobákban. Sybilla azonban egy nap csúnyán megjárja: egyik „segítője” reggelre egy brutális sorozatgyilkos áldozatává válik. Az első számú gyanúsított természetesen a hajléktalan és nem teljesen épelméjű Sybilla – a nőnek menekülnie kell a hatóságok elől, miközben a valódi gyilkos szabadlábon van, és új áldozatra vadászik.

Az ’65-ös születésű Karin Alvtegen az egyik legolvasottabb skandináv szerző. Krimijeivel és lélektani regényeivel már számos irodalmi díjat kapott: birtokosa a The Swedish Academy of Crime Writers Award for Best Crime Novel of the Year, a The Glass Key for Best Nordic Crime Novel és a The Danish Academy of Crime Writers Palle Rosenkrantz Award for Best Foreign Crime Novel of the Year elismeréseknek.

Várható megjelenés: 2011 júniusa

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.