Hirdetés

Előzetes – Karin Alvtegen: Árulás

|

Lélektani krimi az egyik legolvasottabb svéd szerzőtől…

Hirdetés

 

 

A történet szokványos szerelmi háromszögnek indul: Eva rájön, hogy férje, Henry csalja őt. Henry először mindent tagad, de az asszonynak félreérthetetlen bizonyítékai vannak… Eva dühös, csalódott és kétségbeesett – hát ennyit ért a férfinak tizenöt év házasság és egy közös gyerek, hogy egy könnyű nőcske miatt kockáztatná az egészet? Az elárult feleség bosszúra szomjas: elégtételt akar venni férje szeretőjén.

Ugyanebben az időben egy Jonas nevű fiatalember már két éve vár arra, hogy a balesetet szenvedett barátnője felébredjen a kómából. A várakozást még kínzóbbá teszi, hogy Jonas a lány ágyával szemközt van elhelyezve kórházi megfigyelésen. Jonast egyre jobban gyötri a lány közelsége; úgy gondolja, hogy lány elárulta őt azzal, hogy nem ébred fel… Az Árulás azzal foglalkozik, hogy milyen pusztító hatással lehet egy emberre az, ha cserben hagyják. Eva és Jonas életére más emberek tetteinek következményi hatnak,és ezeknek a következményeknek köszönhetik sorsuk egybefonódását…

Karin Alvtegen az egyik legolvasottabb és legszélesebb körben ismert skandináv író. Rendkívüli karakterábrázolásaival és pszichológiai thrillerjeivel világszerte megalapozta hírnevét. Regényeinek fordítási jogait több, mint harminc országnak adták el – a könyvek pedig kivétel nélkül mindenhol több százezres eladásokat produkáltak.

Várható megjelenés: 2010.1.17.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.