Hirdetés

Előzetes - Kate Furnival: Szentpétervár ékköve

|

Kate Furnivall a Szentpétervár ékkövében a cári Oroszország összeomlásába enged betekintést egy fiatal arisztokrata lány életén keresztül.

Hirdetés

Valentina Ivanova a cári udvarban nőtt fel II. Miklós orosz cár pénzügyminiszterének lányaként. Valentina azonban nem  élvezheti örökké az arisztokrata hölgyeknek megadatott kényelmet – a cárizmus összeomlóban van… A változó idők visszavonhatatlan bizonyítéka, hogy az Ivanova család nyaralóját felrobbantják a forradalmárok. Valentina próbálja megérteni az eseményeket és megkeresni a helyét a megújuló világban, de szerencsétlenségre családtagjai a legvaskalaposabb arisztokraták közé tartoznak.  A lány szembe kerül apjával, aki érdekházasságra akarja kényszeríteni őt, pedig Valentina Jens Friis, egy dán mérnök iránt táplál gyengéd érzelmeket. Valentina egyszerre éli meg cári Oroszországot fojtogató harcokat és saját jellemének megütközését családjával…

Kate Furnivall Wales-ben született; édesanyja orosz származású – innen az érdeklődése az orosz történelem iránt. Az írónő rengeteget utazgatott, hogy tapasztalatokat gyűjtsön, és közelebbről megismerjen más kultúrákat – ezeket az ismereteit is felhasználja írás közben. Kate Furnivall jelenleg egy tengerparti, háromszáz éves nádtetős parasztházban két fiával és férjével, aki szintén író. A Szentpétervár ékköve a hatodik regénye.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.