Hirdetés

Előzetes – Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek

|

Mit csinálnál, ha ez lenne az utolsó nap az életedben? Pánikolnál, sírnál, meglátogatnád a szeretteidet, őrültségeket csinálnál? Samantha-nak minderre megvan a lehetősége…

Hirdetés

 

Samantha Kingston igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a gimnazisták áloméletét éli: népszerű, sikeres, rengeteg barátnője van és övé a leghelyesebb fiú, akiről csak álmodhatott. A rózsaszín ködben fuldokló élet azonban tragikus hirtelenséggel véget ét; Samantha rejtélyes körülmények között meghal. A lány viszont még halálában is szerencsésnek bizonyul: hétszer élheti újra utolsó napját, hogy még láthassa szeretteit és megpróbáljon rájönni halála okára. Egy hét alatt megtanulja, amit rövid élete során nem sikerült: azt, hogy valójában milyen értékes mindazok szeretete, akik körülvették őt, és hogy nem szabad semmit magától érthetődőnek venni.

Lauren Oliver tevékeny írók között nőtt fel egy irodalomszerető, összetartó családban. Egész életében szeretett alkotni, szerette a művészeteket – balettozott, festett, énekelt, színészkedett, sőt, még a konyhaművészetnek is lelkes rajongója. A Mielőtt elmegyek karaktereinek személyiségjegyeit, helyszíneit, érzéseit és egyes jeleneteit saját életéből vette: családtagjai, valamint barátai, akikhez gyermekkora óta erős kötelék fűzi, egyaránt kölcsönöznek egy-egy tulajdonságot a könyv szereplőinek. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.