Hirdetés

Előzetes – Linwood Barclay: Közel a veszély

|

Ijesztő, mikor a szomszédodban gyilkosság történik - de még ijesztőbb, mikor rájössz, hogy eredetileg te voltál a célpont...

Hirdetés

Promise Falls egy békés kisváros – nem az a fajta település, ahol mindennapos a lövöldözés. Márpedig a Langley házban pontosan ez történt: a saját otthonukban lőtték agyon az egész családot. Senki sem tudja, hogy mi történt pontosan azon éjjel. Mindenki értetlenül áll az eset előtt, de a legnagyobb sokk kétségkívül Langley-ék szomszédjait, a Cutter családot érte. Jim Cutter azonban hamarosan kénytelen rájönni, hogy a Langley-éket ért támadás koránt sem az utolsó a környéken – sőt, talán a szomszédok halála csak annak tudható be, hogy a gyilkos eggyel eltévesztette a házszámot.

A Közel a veszély 2009-ben elnyerte a legjobb regénynek járó  Arthur Ellis-díjat.

Várható megjelenés: 2011.08.25.

Könyvtrailer az íróval:

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.