Hirdetés

Előzetes - Liptai Claudia: Az álomnő

|

Közel egy hónap múlva kerül a könyvesboltok polcaira Liptai Claudia regénye, melyben könnyed szórakozást ígér az olvasóknak.

Hirdetés

 

Újabb sztár döntött úgy, hogy írói vénát növeszt, és egy regénnyel örvendezteti meg az olvasóközönséget. Liptai Claudia színésznőként, televíziós műsorvezetőként, és nem utolsósorban szerelmi ügyeiről ismert kis hazánkban, most pedig íróként is bemutatkozik.

 

Az álomnő című regény fülszövege kalandokat, romantikát, humort és meghökkentő fordulatokat ígér az olvasóknak. Főszereplőnk, Anna egy fiatal újságírólány, aki a kellemeset a hasznossal összekötve Afrikába utazik egy munka miatt. Feladata, hogy riportot készítsen egy félig magyar szépségkirálynőről egy divatmagazin számára.

 

Útja során azonban életveszélyes kalandokba keveredik, belecsöppen egy szövevényes bűnügybe, valamint megismerkedik nagy- és jóképű férfival, akinek az oldalán beutazza a fekete kontinenst. Anna és útitársa között szenvedélyes viszony alakul ki, mindeközben pedig egy rejtély nyomába erednek.

 

Várható megjelenés: 2012-10-29

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.