Hirdetés

Előzetes – Lisa Jackson: A gonosz csábítása

|

A gonosz csábításában egy nyomozó a halott felesége után nyomoz – aki lehet, hogy nagyon is eleven…

Hirdetés

Rick Bents New Orleans-ban dolgozik nyomozóként. Egy nap baleset éri, és mikor felébred a kórházban, a feleségét, Jennifert találja a kórterem ajtajában. Mi sem lenne ennél természetesebb, ha Jennifer nem lenne halott tizenkét éve… Az asszony csak pár pillanatig marad a kórházban, majd úgy elillan, mintha ott sem lett volna. Így Rick először joggal hihetné, hogy csak a képzelete játszott vele – de nem sokkal ezután megkapja postán Jennifer halotti bizonyítványát, amire valaki egy hatalmas kérdőjelet rajzolt. Rick elkezd a nyomozni a különös levél feladója után, útja pedig Jennifer régi ismerőseinek hulláival van kikövezve…

Lisa Jackson amerikai írónő, több mint tizenöt bestseller szerzője. Regényeit gyilkosságokról és szerelmekről írja, egyaránt szereti megjeleníteni gyilkosainak és azok üldözőinek gondolatmenetét. Lisa gyakran jelenik meg könyvesboltokban, könyvtárakban és különböző rendezvényeken, konferenciákon. Jelenleg az USA-ban, Csendes-óceán partján él és dolgozik.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.