Hirdetés

Előzetes - Ljudmila Ulickaja: A mi Urunk népe

|

Az Európa-szerte népszerű orosz írónő egy hónapon belül új könyvvel jelentkezik a magyar piacon.

Hirdetés

Ulickaja A mi urunk népében nem csinál semmi különöset, egyszerűen csak mesél és mesél megállíthatatlanul. Mindenről és mindenkiről van egy jó története, legyen szó önbizalom híján álló vagy bármit eltűrő nőkről, az apaság rejtelmeiről, őrangyalokról. Kifejezetten érzékeny a csodákra és kivételes eseményekre, ám ezeket képes úgy az olvasó elé tárni, mintha a világ legegyszerűbb és legtermészetesebb dolgairól mesélne.

Novellaformában is könnyedén, finoman mutat be szépet és rútat, egy- egy összetettebb szereplőt vagy bonyolultabb szituációt. Nem meglepő ez, hiszen írói érzékenységét a nagy orosz realistáktól örökölte. Rendkívül sokat tud a legfontosabb dolgokról: szerelemről, boldogságról, hitről és halálról. Mindezek mögött pedig nagy-nagy bölcsesség áll: kerülni minden szélsőséget, elfogadni egymást, felülvizsgálni az előítéleteinket az emberben mélyen megbúvó belső hang és az igazságérzet nevében.

 

Várható megjelenés: 2012. október. 24.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.