Hirdetés

Előzetes – M. C. Beaton: Agatha Raisin és a spenótos halálpite

|

Krimi egy unatkozó ex-reklámügynökről és a mérgező pitékről…

Hirdetés

Agatha Raisin egy virágzó reklámügynökséget hagyott ott, hogy fárasztó londoni életét egy nyugalmasabbra cserélje Cotswolds városkában. A csendes, vidéki élet azonban unalmasabb, mint ahogy azt Agatha valaha is gondolta volna… A beilleszkedés és unalma elűzésének érdekében benevez a helyi pitesütő versenyre, ahová konyhai analfabétasága okán egy londoni cukrászda süteményét nevezi be – sajátjaként. Erőfeszítései ellenére nem ő nyer, sőt a verseny végére egy gyilkosság első számú (és persze ártatlan) gyanúsítottjává válik: a sütiverseny egyik zsűrije a hullaházban végzi Agatha sütijének megízlelése után. A pite mérgező volt, Agathának pedig saját érdekében minél előbb fel kell kutatnia az igazi gyilkost…

Az írónő, Marion Chesney Beaton elsősorban a több mint 100 történelmi-romantikus regény szerzőjeként ismert, melyeket Helen Crampton, Ann Fairfax, Jennie Tremaine és Charlotte Ward álneveken adott ki. A New York Times Bestseller Agatha Raisin sorozat már 21 részt megélt – a halálpités kaland a kötetek első darabja.

Várható megjelenés: 2011 áprilisa

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.