Hirdetés

Előzetes – Matt Baglio: A rítus

|

Hiszel a gonoszban? Vegyél részt Gary Thomas atyával egy ördögűzésen, és ráérsz majd utána válaszolni a kérdésre…

Hirdetés

 

Gary Thomas, a kaliforniai plébános különleges feladattal utazott Rómába: részt kellett vennie egy ördögűző kurzuson. Az atya megtanulta például, hogyan lehet megkülönböztetni az elmebajt a megszállottságtól, majd a szakma nagy öregjéhez, egy olasz ördögűzőhöz ment „gyakorlatra”. A Rómában eltöltött idő alatt Gary atya több mint nyolcvan ördögűzésen vett részt. Tapasztalatait – melyek végleg meggyőzték az addig kétkedő atyát a gonosz létezéséről – megosztotta egy amerikai újságíróval, aki könyvet írt belőle.

Matt Baglio San Diego-ban nőtt fel. 1996-ban diplomázott a californiai egyetemen, angol irodalom szakon.  Egy ideig TransWorld SNOWboarding magazinnál dolgozott gyakornokként és segédszerkesztőként, majd Los Angeles-be költözött és szabadúszóként folytatta pályafutását. 2000-ben Rómába utazott egy kirándulásra – itt ismerte meg későbbi feleségét is. Kicsivel ezután Olaszországba költözött, majd rengeteg hírügynökségnél és magazinnál is dolgozott, például a The Associated Press-nél, a The American Magazine-nál, a The Snowboard Journal-nál, a COLORS-nál , a Bene-nél és a Homeland Security Today-nél is. A rítus az első regénye, melynek filmváltozatát idén mutatták be Anthony Hopkins és Colin ODonoghue főszereplésével.

Várható megjelenés: 2011 júniusa

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.