Hirdetés

Előzetes - Matt Bondurant: Fékezhetetlen – A világ legszittyósabb megyéje

|

Még szeptemberben megjelenik hazánkban az amerikai Bondurant regénye, amelynek filmváltozata hamarosan betör a mozikba is.

Hirdetés

Feszes, kemény történet – mintha ökölbe szorított kézzel írta volna a szerző; s ez az ököl a naturalisztikus leírásokkal, hátborzongató verekedésekkel és vérbosszúkkal könyörtelenül csap az olvasó arcába.

A Fékezhetetlen egy olyan igaz történet alapján íródott családregény, ami közel harminc évet ölel fel, s középpontjában a szesztilalom nehéz időszaka és a csempészek, szeszfőzdék élete áll, ám a könyv egyben tisztelgés Sherwood Anderson emléke előtt.

Az író nagyapja és testvérei, a virginiai megyében rettegett és tisztelt Bondurant fiúk kalandos, de egyben veszélyekkel teli életet éltek, s tetteiket csupán a családi szájhagyomány őrizte meg. Az életben maradáshoz  szükséges bűnözés és egyben igazságos fenegyerekek szerepei közt egyensúlyoztak, így váltak legendás vadnyugati hősökké. A történet helyszíne Amerikai legszegényebb és legvadabb vidéke, amelynek földjén a szerző ferdítések nélkül tárja az olvasó elé nagyszülei generációjának kalandos életét.

A könyvből film is John Hillcoat rendezésében, s olyan színészeket vonultat fel, mint Shia LaBeouf, Guy Pearce, Tom Hardy vagy Gary Oldman. A film szeptember 13-ától látható a magyar mozikban.

 

Várható megjelenés: 2012. szeptember 7.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.