Hirdetés

Előzetes – Michael Ridpath: Sűrű árnyak

|

Egy nyomozó tanúvá, majd kis híján áldozattá válik – a sors pedig elviszi arra a helyre, ahová nem akart visszatérni: Izlandra…

Hirdetés

Magnus Jonson nyomozóként dolgozik, de egyszer egy ügyben nem mint rendőr, hanem mint tanú vesz részt. Lelkiismeretesen elmegy a tárgyalásra, de mint minden tanú, ő is veszélyben van: kétszer is szeretnék őt örökre elhallgattatni. Bár Magnus mindkét gyilkossági kísérletet megússza, senki sem szeretné megvárni a harmadikat. A férfinak mindent hátra kell hagyni: a munkáját, az otthonát, a barátnőjét és a nevét is. Visszatér Izlandra, ahonnan származik - és ahol a kies, fagyos vidéken legendákkal, titkokkal találkozik, melyek mind megoldásra várnak.

Az ötven éves Michael Ridpath a Sűrű árnyakkal egy többkötetes krimisorozatot kezdett meg. Első könyvét, a Szabad a vásárt négy éven keresztül írta esténként és hétvégenként – de miután a regény befutott és ő elismert író lett, végre minden idejét az alkotásnak szentelhette. A Sűrű árnyak tavaly júniusi megjelenése óta több mint húsz országban jelent meg, többek között  Izlandon, Németországban, Angliában, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban és a Hollandiában is.

Várható megjelenés: 2011.03.24.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.