Hirdetés

Előzetes - Natascha Kampusch: 3096 nap

|

Bizonyára emlékeztek még Natascha Kampusch-ra - ő volt az a lány, akit tíz éves korától nyolc éven keresztül tartott fogva egy gyermekrabló. Szenvedéseiről írt könyve hamarosan magyar nyelven is kapható.

Hirdetés

Körülbelül két hónappal ezelőtt jelent meg eredeti nyelven, a német List kiadónál Natascha könyve, melynek megírásában két újságíró volt a segítségére. Natascha négy évvel ezelőtt, tizennyolc éves korában tudott megszökni elrablójától, Wolfgang Priklopiltól. A lány nyolc évet - pontosan 3096 napot töltött a fogságban, a férfi öt négyzetméteres pincéjébe zárva.

Natascha azt nyilatkozta, hogy most érzett magában elég erőt ahhoz, hogy elmesélje elrablásának történetét és ezzel magában is megpróbálja lezárni ezt a szörnyű időszakot. A testileg-lelkileg terrorizált lány ijesztően hosszú fogságáról rengeteg elmélet született, illetve arról is, hogy miért csak ennyi év után tudott megszökni.  A kíváncsiaknak íme az igazság - mégpedig a legbiztosabb forrásból.

Várható megjelenés: 2010.11.18.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.