Hirdetés

Előzetes – Oliver Bowden: Assassin’s Creed-Jelenések

|

Még ebben a hónapban hazánkba érkezik a nagy sikerű Assassin’s Creed videojáték világában játszódó kötet.

Hirdetés

Ezio Auditore, az orgyilkosmester útra kel, hogy megtalálja Altair elveszett könyvtárát, amelyben reményei szerint meglelheti a Templomosok végső legyőzéséhez szükséges kulcsot. Ám a könyvtárban más felfedezés is várja, ugyanis rátalál minden idők egyik legzavarosabb titkára is, amelyet a Templomosok az emberiség sorsának irányítására akarnak felhasználni. Ezionak öt kulcsot kell megtalálnia a titok feltárásához, így kénytelen Konstantinápolyba utazni, ahol a Templomosok serege az Oszmán birodalmat készül elsöpörni.

Elődje, Altair nyomdokaiba lépve Ezionak még utoljára le kell győznie a Templomosokat, hiszen a tét immár nagyobb, mint bármikor korábban…

 

Várható megjelenés: 2012. július

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.