Hirdetés

Előzetes - R. A. Salvatore: Kantáta

|

A fantasy nagymesterének egyik régebbi ciklusát újra kiadják.

Hirdetés

 

Bárdok, papok és sokan mások, akik a tudást keresik, a Hópehely-hegységben fekvő Épülés Könyvtárban tanulnak. Azonban a könyvtár alatt húzódó pincerendszerben valami sötét dolog szabadul el. Egy fiatal pap száll szembe a szörnyekkel, melyek egy gonosz elme teremtményei.
Salvatore ezen ciklusa a tudós papról, Cadderlyről és hűséges társairól szól, akik felvették a harcot egy ősi és velejéig gonosz hatalommal szemben.
A mester így vélekedik saját szerzeményéről: "Igazán szerettem írni ezt a sorozatot... mert... a kapcsolat Cadderly és Danica között sokkal érettebb, mint bármi más, amit kipróbáltam Drizzttel és az álnok gazemberekkel."
A könyv 2011. 02. 23.-án jelenik meg a Delta Vision kiadásában. Kellemes időtöltést előre is hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.