Hirdetés

Előzetes – Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

|

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeknek adott otthont – múltjuk és jelenük rejtélyébe pedig belecsöppen egy tizenhat éves fiú.

Hirdetés

"Izgalmas, különös, megindító első kötet. A fényképek és a szöveg pompás összhangja felejthetetlen történetet teremt."

/John Green, az Alaska nyomában és a Paper Towns New York Times Bestseller-írója/

 

Egyszer régen volt egy sziget, ahol Vándorsólyom kisasszony, a bölcs és vén madár különleges gyermekekre vigyázott. Házában helyet kapott egy gondolatátvitellel beszélgető testvérpár, egy puszta kézben tüzet hordozó kislány, egy láthatatlan fiú, egy levegőnél is könnyebb gyermek – és még megannyi kisebb-nagyobb csöppség, akik megmagyarázhatatlan képességekkel rendelkeztek.

Sok-sok év múltán, valamikor a ’40-es években a tizenhat éves Jacob rátalál Vándorsólyom kisasszony elhagyatott, romos házára. A leomlott falak és betört ablakok között kószálva Jacob rájön, hogy a ház egykori lakói a legfurcsább emberek voltak, akiket csak el tud képzelni – sőt, talán a legveszélyesebbek is. Lehet, hogy okkal kerültek egy elzárt szigetre a különös gyerekek? Lehet, hogy még mindig ott vannak?

Ransom Riggs regényét az X-men és a Harry Potter negyvenes években játszódó keverékének tartják. A kötetet régi fotókkal illusztrálták, hogy még jobban beleélhesse magát az olvasó Riggs hátborzongató és varázslatos világába.

Várható megjelenés: 2011.11.08.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.