Hirdetés

Előzetes - Rebecca Ann Collins: Pemberley-krónikák

|

Rebecca Ann Collins gondolt egy merészet, és ott folytatta a Büszkeség és balítéletet, ahol Jane Austen abbahagyta.

Hirdetés

Jane Austen művei már számtalan feldolgozást megéltek - egyik legnépszerűbb regénye, a Büszkeség és balítélet már tizenkét különböző tévé- és mozifilm, illetve musical formájában került a nagyközönség elé. A filmes adaptációk mellett több önjelölt és hivatásos író gondolta úgy, hogy Pemberley lakóinak életét megéri folytatni egy regényben. A továbbgondolt történetek közül hazánkban eddig Julia Barrett Önteltség és önámítás című folytatása volt ismert.

Rebecca Ann Collins kislánykora óta rajongója Jane Austen regényeinek. Irodalomtanári és könyvtárosi munkája során rengeteget tanulmányozhatta Austen életét és korát – az összegyűjtött tudás pedig remek alapot szolgált neki egy hiteles Büszkeség és balítélet folytatás megírásához. Collins újra életre keltette a Bennet-lányokat, a történetük fonalát pedig már tíz kötet köré szőtte. A Pemberley-krónikák a Büszkeség és balítélet folytatásaiból írt sorozat első része.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.