Hirdetés

Előzetes – Robin Pilcher: Újrakezdés

|

Robin Pilcher az írónő Rosamunde Pilcher legöregebb fia – és a kritikusok szerint legalább olyan tehetséges, mint édesanyja.

Hirdetés

 

Liz és Gregor élete romokban hever. Előbb a férj hűtlensége, aztán az egyre súlyosabb pénzügyi problémáik keserítik a házaspár életét. Egy szép napon azonban megoldás kínálkozik a pénzhiányra: egy amerikai cég golfpályát akar építeni a földjükre, melyért egy igen magas összeget fizetnének a párnak. Liz azonban hezitál – a pálya megépülésével családja öt nemzedék óta működő gazdaságának kellene véget vetnie. Az asszony szívesen megszabadulna egy időre a problémáktól, hogy utána tiszta fejjel gondolkozhasson. Kívánsága beteljesülni látszik, mikor fiának német tanára, az elbűvölő Arthur Spanyolországi vakációra hívja…

A hatvan éves Robin Pilcher sok mindennel foglalkozott, mire elismert író lett belőle: volt már cowboy, teniszedző, operatőrsegéd és marketing-tanácsadó. A 2002-es Újrakezdés Pilcher második regénye. A férfi – a Booklist szerint – az élő példa a tehetség öröklődésére: legalább olyan érzékenységgel és hozzáértéssel írja könyveit, mint édesanyja, Rosamunde Pilcher.

Várható megjelenés: 2010 novembere

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.