Hirdetés

Előzetes – Rory Clements: Bosszúálló

|

Szeptemberben jelenik meg Magyarországon Rory Clements díjnyertes krimije, ami 16. századi Angliába kalauzolja el az olvasókat.

Hirdetés

1592-ben Londont a pestist, a Angliát pedig Spanyolország fenyegeti. John Shakespeare, a volt hírszerző jelenleg iskolamesterként ténykedik, ám azt a feladatot kapja, hogy kutassa fel Roanoke szigete elveszett telepeseinek vélt túlélőit. Shakespeare-nek a gyilkosságokkal teli nyomozás során nem csupán régi ellenségével, Topcliffe-el kell folyton megküzdenie, hanem egyszerre két urat is muszáj szolgálnia: Essex grófjának és Sir Robert Cecil titkos tanácsnak megbízását is teljesítenie kell. Küldetése időközben már nem csak a saját, hanem családja életét is veszélyezteti, mindennek tetejébe még az a feladat is őrá hárul, hogy megmentse öccsét, Willt, aki bizonyos szerelmes versek miatt óriási bajba került.

 

Várható megjelenés: 2012. szeptember 6.

 

Forrás: agaveblog.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.