Hirdetés

Előzetes – Stephen King: A búra alatt

|

Stephen King, a horror mestere idén új könyvvel jelentkezik. A búra alatt című művet nagy reménnyel várják a rajongók – főleg azok, akik King utóbbi regényeit gyengébbnek tartották a régi kultuszregényekhez képest.

Hirdetés

Chester’s Mill egy normális, csendes kisváros. Egy szép napon lakói arra ébrednek, hogy várost egy hatalmas, áthatolhatatlan energiamező veszi körül. Onnantól kezdve se ki, se be – a települést teljesen elszigeteli a rejtélyes burok. A ki- és bejutásra tett kísérletek egytől egyik véres kudarcot vallanak. A repülőgépek lángolva zuhannak le, amint a beleérnek a város légterébe; a rohanó autók felrobbannak a mezőbe csapódáskor; egy kertésznek pedig a kezeit vágja le az energiaburok, mikor az körbezárja a várost. A kívül rekedt lakók elválasztva maradnak családjaiktól. Senki nem tudja, hogy került oda ez a riasztó jelenség, valamint hogyan lehetne eltűntetni.

Dale Barbara, az egykori iraki állatorvos csapatot szervez – mindenáron át akar hatolni az energiamezőn. Csatlakozik hozzá Julia Shumway laptulajdonos, a kórház pszichiátriai asszisztense, egy nő és három bátor kölyök. A veszélyes búra azonban nem az egyetlen problémájuk: akciójukat hevesen ellenzi Big Jim Rennie – egy politikus, aki bármit megtenne azért, hogy kezében maradjon a hatalom. Az energiaburok azonban sürgeti őket – minél többet ülnek tétlenül, annál kevesebb az esély a sikerre…

A regény magyar fordítása még előkészületben van, kiadása az év első felében várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.