Hirdetés

Előzetes – Suzanne Collins: A kiválasztott

|

Végre megérkezik hozzánk is Katniss Everdeen történetének befejező része!

Hirdetés

Katniss Everdeen-nek sikerült a lehetetlen: kétszer is győztesként, élve hagyta el az Éhezők Viadalának arénáját. Katniss sok barátot elvesztett a kegyetlen harcban, és még ennél is több ellenséget szerzett magának. Kitartása és öntörvényűsége Panem-ben példaként szolgált az elnyomott körzetek lakóinak, akik fellázadtak a Kapitólium zsarnoksága ellen. Katniss megpróbáltatásai azonban nem értek véget: az egyre erősebben izzó forradalomban kulcsszerepet szánt neki a népe, miközben a zsarnokok elképesztő technikai fölényükkel vérbe akarják fojtani a lázadást. Katniss, miközben saját érzelmeivel is ádáz csatát folytat, újra fel kell venni a harcot szerettei és saját életéért – a túlélési esélyek pedig kisebbek, mint eddig bármikor.

Az Éhezők Viadala-trilógia befejező részéhez érkezett. Suzanne Collins kegyetlen és izgalmas története világszerte olvasók millióit ejtette rabul. A képzelet határát súroló emberi zsarnokság és társadalmi ellentétek, az ókori gladiátorok helyzetébe kényszerített tizenévesekkel teli arénák gondoskodtak arról, hogy a könyvsorozat rajongói feszült várakozással vehessék majd kezükbe a harmadik részt. Az Éhezők Viadalának filmváltozata 2012-ben kerül a mozikba.

 

Várható megjelenés: 2011.11.17.

 

Az előző részekről az alábbi linkeken olvashattok kritikát:

Suzanne Collins: Az Éhezők Viadala

Suzanne Collins: Futótűz

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.