Hirdetés

Előzetes - Szabó Győző: Toxikoma

|

Májusban megjelenő könyvében Szabó Győző tíz évig tartó drogfüggőségéről vall az olvasóknak.

Hirdetés

 

Szabó Győzőt az egész ország ismeri, de eddig csak kevesen tudták róla, hogy hosszú éveken át súlyos drogproblémákkal küzdött. A színész tíz éven keresztül volt függő, miután végre le tudott állni a pusztító szerekkel. Élményit, szenvedéseit, veszteségeit, és a gyógyuláshoz vezető hosszú utat Toxikoma című könyvében gyűjtötte össze, melyet dr. Csernus Imre jegyzetei egészítenek ki.

„A pokoljáráshoz tiszta lélek kell és naivitás, épp olyan, mint a fiatal Szabó Győzőnek volt. Ilyen pakkal lehet igazán hosszan haláltáncot járni. Győzőé egy példátlanul szép és fölemelő élettörténet, mely nem a karrierrôl, hanem az esélyről, a reményről, a mélységről szól. Vannak jelei a lélek mögül.”
/Grecsó Krisztián/

„Te, Győző, nagyon hálás vagyok neked! Azért is, hogy ott voltam veled az osztályon, meg azért is, hogy most ezt a pár sort én írhatom a könyvedben. Ja, meg az életnek!”
/dr. Csernus Imre/

Várható megjelenés: 2012. május 2.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.