Hirdetés

Előzetes - Térey János: Termann hagyatéka

|

A 83. Ünnepi Könyvhét alkalmából jelenik meg Térey János újraírt novelláskötete, a Termann hagyatéka.

Hirdetés

 

Térey János először 1997-ben jelentette meg a Termann hagyatéka című novelláskötetét, mert most újraírt, és a 83. Ünnepi Könyvhét alkalmával jelentet meg. A kötet főszereplője Termann, a huszonéves tanárjelölt, aki az ország – sőt Európa – több pontjára eljutva éli meg fiatalsága meghatározó állomásait. Termann szülővárosába, Debrecenbe látogat el gyermekkori emlékei után kutatva, majd a fővárosban él szűkös albérletek és füstös kávéházak között, végül pedig a háborús Varsót is megjárja

 

Térey János 1970-ben született Budapesten. Első verseskötete 1991-ben jelent meg Szétszórás címmel, melyet 2011-ben új változatban is megjelentetett. Munkái között versek, novellák, sőt még egy verses regény, egy drámai költemény és egy színmű is található.

 

A kötet a 83. Ünnepi Könyvhétre jelenik meg a Libri Kiadó gondozásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.