Hirdetés

Előzetes - Tess Gerritsen: A bűnös

|

Tarts Maura Isles halottkémmel és Jane Rizzoli nyomozóval brutális gyilkosok és szövevényes bűntények nyomában!

Hirdetés

„Minden könyve kötelező olvasmány.”

/Stephen King/

Maura Isles halottkém és Jane Rizzoli nyomozó együtt dolgozik egy rendkívül brutális ügy felderítésén: egy elhagyott épületben talált, felismerhetetlenségig megcsonkított nő gyilkosát keresik. Ezzel egy időben egy New England-i kolostor apácája is szörnyű támadás áldozatává válik – sőt kiderül, hogy a nő nem sokkal a meggyilkolása előtt egy gyermeknek adott életet. Isles és Rizzoli minden tudásukat bevetik, hogy felderítsék az ügyet – a nyomozás azonban nem várt fordulatokat vesz, melyek több ember életében okozhatnak 180°-os fordulatot.

Tess Gerritsen nemzetközi bestseller írónő, könyvei 33 nyelven, több mint húszmillió példányban keltek el világszerte. Gerritsen annak idején University of California orvostudományi karán diplomázott, így nem meglepő, hogy munkásságának jelentős részét orvosi krimik teszik ki. A Maura Isles és Jane Rizzoli nyomozásaiból írt könyvsorozata a tévéképernyőt is meghódította: a halottkém és a nyomozó történeteit a Született kémek (Rizzoli & Isles) című sorozatban is nyomon követhetik a Gerritsen-történetek kedvelői.

Várható megjelenés: 2011 júliusa

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.