Hirdetés

Előzetest kapott a Volt egyszer egy Hollywood regényváltozata

|

Izgatottan vágjuk a centit.

Hirdetés

Legutóbb már hírt adtunk arról, hogy milyen kiadó és mikor fogja pontosan piacra dobni Quentin Tarantino első regényét, a Volt egyszer egy Hollywoodot, most viszont - közelegve az eredeti, június 29-i megjelenéshez -, megnézhetjük a könyvhöz készült trailert. 

Könyvhöz előzetest készíteni nem új keletű dolog, sokan csinálják, viszont amit elsőre leszűrhetünk az alább látható másfél percből, hogy a képsorok többsége azokból a jelenetekből van, amelyek végül a vágóolló áldozatául estek.

Hirdetés

Többet láthatunk Damon Herriman Mansonjából, DiCaprio-ból, Al Pacino-ból, valamint Bruce Dern karakteréből is, ezzel is jelezve, hogy igen, a könyvben sokkal több minden lesz benne, mint a filmben és már csak ezek miatt is megéri majd elolvasni. Na de nézzük csak azt a kedvcsinálót!

Rendkívül hangulatos másfél perc ez, amolyan Tarantinósan megvágva (a zenehasználat, a narráció, miegymás) - pontosan olyan, ami képes a rajongót kellően felcsigázni. Reméljük, hogy imádni fogjuk a végeredményt. Addig is pedig: még párszor újranézzük a filmet. És ne feledjük, a hazai megjelenés 2021. november 11. Naptárba bevésni!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.