Hirdetés

EREDMÉNYHIRDETÉS!

|

Elérkezett hát a várva várt pillanat: most megtudhatjátok kik nyerték legutóbbi, az Agave Könyvek által támogatott versenyünket!

Hirdetés

Hosszas tanakodás és elemzés után sikerült eldöntünk, hogy ki legyen az a három, pontosabban kettő darab ember, aki elviheti a fődíjainkat. (Akik nem emlékeznének a versenyünkre, azok itt találhatnak róla információkat, de nehogy nevezzenek, mert ugye már régen lezártuk a dolgot!)

 

Tehát nyerteseink a következők:

 

I. helyezett: Papp Attila, nyereménye:

- Philip K. Dick: Az elektromos Lincoln

- Lawrence Block: A betörő, aki zabot hegyezett

- Dennis Lehane: Viharsziget

 

II. helyezett: Száler Martin, nyereménye:

- Suzanne Collins: Az éhezők viadala

- Neil Gaiman: A temető könyve

 

Harmadik helyezettet szándékosan nem említettem, mert őt sajnos hosszas próbálkozás után sem tudtuk utolérni, így az ő díját, (ami Philip K. Dick A Titán játékosai), az esélyegyenlőség jogán azok között sorsoljuk ki, akik Facebookon lájkoltak minket. Tehát aki még ezt nem tette meg, de szeretne nyerni, annak estig még van rá ideje, ugyanis a sorsolás akkorra várható, holnap pedig meg is tudjátok az eredményét.

 

Ez úton is szeretnénk gratulálni az eddigi két nyertesünknek, ha minden igaz Welmyr már fel is vette velük a kapcsolatot.

 

A versenyre felajánlott díjakért külön köszönet az Agave Könyveknek!

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.