Hirdetés

Eredményhirdetés!!!

|

Kicsit megvárattunk benneteket, ám most kiderül, hogy ki nyerte legutóbbi versenyünket.

Hirdetés


A nyeremény

Sajnálatos technikai, illetve adminisztrációs okok miatt nem tudtunk hamarabb eredményt hirdetni, ám most minden kiderül és mostanra nem titok a nyeremény sem. A Líra Könyvek nagylelkű felajánlása eredményeként öt darab könyvet vihet el az, aki a leggyorsabban beküldte a helyes megfejtést a legutóbbi versenyünkben feltett kérdésünkre. A verseny ugyebár arról szólt, hogy egy teljes hétig kellett figyelnetek a blogot, ugyanis megadtunk nektek egy mondatot, az adott időintervallumban bármelyik felkerülő cikkben megjelenhetett. A megjelenés pontos dátumot persze nem árultuk el, s az nyert, aki először küldte be a mondatot tartalmazó anyag linkjét nekünk e-mailben.

A nyertes tehát Fekete Tamás, aki kevesebb, mint másfél órával az elrejtett mondat felkerülése után küldte be válaszát.

Nyereménye pedig egy öt könyvből álló ajándékcsomag a Líra Könyvek felajánlásával. A könyvek pedig a következők (bár a képen már láthattátok őket):

Fehér Béla – Kossuthkifli

Vajda Miklós – Éj volt, egy síró magyar költővel az ágyon

Krasznahorkai László – Nem kérdez, nem válaszol

Lakatos István – Dobozváros

Ottlik Géza – Hajnali háztetők

 

Gratulálunk a nyertesnek, hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot!

 

A felajánlott könyvekért nagy köszönet a Líra Könyveknek!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.