Hirdetés

És akkor jöttek az UFO-k…Magyarországra

|

„A tűzgömb Szentlőrincig követte a Mecsek Expresszt, de az alagútba már nem ment be…”

Hirdetés

 

1990-ben a KO-LIBRI Könyvkiadó gondozásában jelent meg eme könyv. A kötet a hazai UFO észleléseket írja le részletesen, de vannak benne érdekesebb írások is. Egy kis ízelítőt is kaptok a könyvből: „Debrecenbe munkába bejáró dolgozók este a vasútállomásról hazafelé menet 20 óra körül NY-i irányban (Debrecen irányában) az égbolton narancssárga foltokat láttak. Teljes sötétség és borult, borongós időjárás volt. Ezek a foltok teljesen egyformák, szabályosak és egyenletes narancssárga színűek voltak, a fényerősségük talán a telihold fényéhez volt hasonló.” Ha valakit érdekel a folytatás, a könyvben elolvashatja.
A kiadvány társszerzője Kriston Endre, aki az elmúlt évtizedekben számos könyv szerzője és társszerzője volt. Ezek együttes példányszám meghaladja a 100 000 darabot is. Hogy a könyvben mennyi az igazság és mennyi a fikció, azt mindenki döntse el saját maga, de annyi bizonyos, hogy miután elolvastam, elég gyakran nézegettem az éjjeli égboltot. De ez lehet, hogy csak az én paranoiámnak köszönhető. Kellemes szórakozást hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.