Hirdetés

Faster Than Light – Újabb képregény költözik a tévéképernyőre

|

Egy ígéretes és meglehetősen különleges képregény, a Faster Than Light sorozat formájában költözik a kisképernyőkre.

Hirdetés

A Skydance Entertainment megvette a jogokat a Brian Haberlin képregénye, a Faster Than Light adaptálásra. Ha minden igaz, a sci-fi a tévéképernyőkön köszönhet majd vissza.

Hirdetés

Mivel a szerző és a cég még csak most állapodtak meg, még körülbelüli időpontot sem lehet tudni arról, mikorra várható a sorozat és kiket láthatunk majd a főbb szerepekben - de mivel maga a képregény is különlegességnek számít, remélhetőleg a sorozat is megőrzi a Faster Than Light kreativitását. A Faster Than Light az emberiség első kalandjait meséli el a csillagok között, amikor a technológia lehetővé teszi a fénysebességnél is gyorsabb utazást. A képregény különlegessége, hogy egy alkalmazás segítségével a képeket 3D-s animáció formájában is láthatja az olvasó.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.