Hirdetés

Felolvasóestek német szerzőkkel

|

2010. november 3-5. között Budapesten és Egerben felolvasóesteket rendez a Goethe Intézet.

Hirdetés

A Goethe Intézet a Literarisches Colloquium Berlin-nel közösen szervezete meg a Kiadói metropoliszok névre keresztelt rendezvénysorozatot. A három napos esemény részeként ma este hat órától két német szerző tart felolvasóestet a PIM-ben; valamint Márton László beszélget a program vendégeivel, Marcel Beyerrel és Judith Kuckarttal.

Beyeren és Kuckarton kívül a Goethe Intézet vendégei még Katharina Hacker,Lutz Seiler, Jan Wagner és a német nyelven író Forgó Léda. A felolvasóesteken kívül pódiumbeszélgetéseket is tartanak, többek között a magyar és német kiadók marketingeszközeiről; Andreas Schmohl pedig a németországi fordítástámogatási programokról és fordítói ösztöndíjakról beszél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.