Hirdetés

George R. R. Martin új projekten dolgozik az HBO-val!

|

Ezúttal nem egy saját könyvét vinné képernyőre a Trónok harca atyja.

Hirdetés

Nnedi Okorafor írónő Twitter-oldalán bejelentette, hogy az HBO adaptálná a 2010-es megjelenésű, Who Fears Death című fantasy regényét, amelynek a vezető producere pedig nem más lenne, mint George R. R. Martin!

Hirdetés

Íme a szóban forgó tweet: 

Az HBO egyelőre még nem kommentálta a dolgot, szóval a hír nem kapott hivatalos megerősítést.

A Who Fears Death című regény magyarul még nem jelent meg, de ha összejön a sorozat, akkor talán számíthatunk majd rá. A történet a jövőben játszódik, Szudán egy posztapokaliptikus verziójában. Főszereplőnk Onyesonwu, akinek sorsa már fogantatása pillanatában megpecsételődött: édesanyját megerőszakolták. Onye azonban nem átlagos gyermek, ahogy cseperedik, úgy nő a varázsereje is - tizenegy évesen már képes keselyűvé változni, később pedig még a szellemvilágba is eljut. Ahogy egyre jobban felfedezi a képességeit, rá kell jönnie, hogy valami hatalmas erő az életére tör, de övéitől nem várhat segítséget, így egyedül kell szembenézni a rá váró kalandokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.