Hirdetés

Goldenblog 2012 - Már csak néhány nap!

|

Már csak néhány napig tudtok szavazni a kedvenc blogotokra a Goldenblogon. Szóval, aki még nem tette, az gyorsan kattintson a Könyvmolyzra!

Hirdetés

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is elndult a Goldenblog verseny, melyen a különböző, magyar nyelvű blogok szállnak versenybe a zsűri és a közönség elismeréséért. A blogokra bárki szavazhat a Facebook-profilja segítségével.

Ha szereted a Könyvmolyz Blogot, akkor ennek hangot is adhatsz a versenyen: szavazz ránk! A szavazatokat a Goldenblog hivatalos oldalán, Facebook-kal összekapcsolt belépés után adhatjátok le, EZEN a linken. A kategóriákat ugyanúgy alakították ki, mint tavaly, így minket idén is a kult-szórakozás kategórában találtok meg.

Voksolásra fel, számítunk Rád is!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.