Hirdetés

Graham Hancock és Robert Bauval: Titkos jelek

|

„A világtörténelem legnagyobb összeesküvése.”

Hirdetés

 

A Titkos jelek egy olyan utazásra csábítja az olvasót, amely a történelem útjain leplezi le egy, a világra óriási hatást gyakorló vallás műemlékekbe és építészeti megoldásokba rejtett nyomait. A könyvben bejárhatjuk az ókor leghíresebb városait Hélioposztól Luxoron át Alexandriáig. Majd látogatást teszünk a középkor és napjaink városaiban is nyomok után kutatva. Az utazás végén 2001. szeptember 11-ét írunk és New York városa szenved.
A történetre jellemző a romantika, cselszövés, hősiesség és hit. Szereplői pedig ókori egyiptomi csillagász-papokon, keresztény gnosztikusokon, arab tudósokon, templomos lovagokon és szabadkőműveseken kívül számos történelmi alak, akikről nem tudni semmit, vagy éppen azt hisszük, hogy sokat tudunk.
A könyv elkészülését óriási kutatómunka előzte meg, mely során olyan bizonyítékok kerültek elő, amik megváltoztatják a történelem nagyobb eseményeiről való eddigi elképzeléseinket. Az is kiderülhet, hogy az Amerika Egyesült Államok „mára egyértelműen megnyilvánuló globális küldetéstudata” nem a terrorizmusra adott válaszreakció, hanem egy ezredeken átívelő terv része.
A kötet eredetije 2004-ben jelent meg Talisman címen. Magyar nyelvre Sudár Balázs fordította és az Alexandra kiadó kínálatában látott napvilágot 2005-ben. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.