Hirdetés

Great Box: Könyvajánló - Chuck Palahniuk: Harcosok klubja

|

"A harci klub első szabály: egy szót sem a harci klubról. - Leheletnyi csend - A harci klub második szabálya: senkinek egy szót sem a harci klubról."

Hirdetés

 

Egyszerű élet, egyszerű igényekkel, egyszerű főszereplővel, egyszerű mederrel és azonosítatlan identitással. IKEA bútorokkal elbarikádozott, értéktelen hősünk mindennapjai maga a megtestesült átlagosság, érdektelenség és igénytelenség. Ezt ő maga is tudja, ezért jár különböző csoportokba önmagát siratni, hol egy rákos, hol egy vérparazitás, hol egy másik, gyógyíthatatlan kórban szenvedőknek fenntartott gyűlésen. Azonban élete nemsokára gyökeresen megváltozik, mikor találkozik Tyler Durdennel, a szöges ellentétjével, aki kirángatja sablonos életéből, és megalapítják a harci klubjaikat....

A folytatáshoz kattints ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.