Hirdetés

Ha kínos kérdésekre akarsz válaszolni...

|

Iratkozz be egy brit könyvtárba. Ugyanis a beiratozókat furábbnál furább kérdésekkel bombázzák a szigetországi könyvtárosok.

Hirdetés

Az űrlapokon olyan kérdések is szerepelnek, ami még véletlenül sem kapcsolódik az olvasási szokásokhoz. Sőt, igazából az ember nem is szívesen felelne az adott kérdésekre, főleg nem vadidegeneknek.
A teljesség igénye nélkül felsorolnék néhány példát a hajmeresztő kérdésekre:
- vallásos-e a beiratkozó?
- esetleg skizofrén?
- volt-e nemi átalakító műtéte?
Továbbá olyan kérdések is felbukkanak, amelyek arról érdeklődnek, AIDS-es vagy rákos-e az illető.
A könyvtárak vezetői szerint azért van szükség ilyen kérdésekre, hogy jobban megismerhessék a beiratkozni vágyókat. Valamint biztosítani szeretnék, hogy ne érjen senkit hátrányos megkülönböztetés vallási nézete, vagy betegsége miatt.
Miután nyilvánosságra kerültek a beiratkozási lapok, többen éles kritikával bírálták azokat, miszerint teljesen fölöslegesek az ilyen felmérések, és csupán az adófizetők pénzét szórják vele.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.