Hirdetés

Ha mindig is egy Jason Momoa színezőkönyvre vártál, nem kell tovább várnod

|

Persze, hogy létezik kifestő Jason Momoáról.

Hirdetés

Az utóbbi években meglehetősen nagyot megy az elsősorban a Trónok harcából és az Aquamanből ismert Jason Momoa, és valószínűleg az sem szorul különösebb magyarázatra, hogy főként miért a hölgyeknél. Legközelebb az év egyik legjobban várt filmjének számító Dűnében láthatjuk majd a képernyőkön, ám lenne egy tippünk azok számára, akik nehezen bírnák a várakozást a színész következő megjelenéséig.

Hirdetés

Az Amazon ugyanis piacra dobott egy kifestőkönyvet Jason Momoáról, melyben a legkülönfélébb helyzetekben, példának okáért teraszon kávézás, meditálás vagy éppen kutyasétáltatás közben lehelhetünk életet a hollywoodi sztárba. A Crush and Color: Jason Momoa: A Coloring Book of Fantasies With an Epic Dreamboat című kiadványban egész pontosan 35 színezésre váró Jason Momoa-kép található, és ezen a linken akár meg is lehet rendelni, bár ha valaki ennyivel nem érné be, készül már a folytatás Keanu Reevesszel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.