Hirdetés

Hangoskönyv négy Woody Allen könyvből

|

A neves Oscar-díjas rendező és írónak a sajátos humorát ezúttal hangoskönyv formájában is élvezhetjük.

Hirdetés

 

 

Felvették azoknak a komikus történeteknek és esszéknek az audio anyagát, melyek a The New Yorkerben vagy más folyóiratokban jelentek meg. A négy hangoskönyv tartalmazza a Mere Anarchy (Kész anarchia), Getting Even (Na, ennyit erről), és a Side Effects (Mellékhatások) című regényeket is.

A digitális köteteket már kedd óta kaphatóak az Amazon.com leányvállalatának, a digitális audiókiadással foglalkozó Audible.com honlapján keresztül. A hangoskönyvek ára egyenként 12.95 dollár (2900 Ft), de megvásárolhatók egyben is, így 34.95 dollárba (7700 Ft) kerül és egy exkluzív Woody Allen interjút is kapunk mellé ajándékba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.